Στα πλαίσια της εορταστικής περιόδου που διανύουμε, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 27/12/2017 επίσκεψη αντιπροσωπείας του Σωματείου Αεροσφαίρισης Νέων Δημιουργικών Μέσων Ενασχόλησης (Σ.Α.Ν.Δ.Μ.ΕΝ.) στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης. Τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη γενικής καθαριότητας που είχαν συγκεντρωθεί από τους φίλους του Σ.Α.Ν.Δ.Μ.ΕΝ. στα πλαίσια της ετήσιας Χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης - παιχνιδιού αεροσφαίρισης (airsoft) που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17/12/2017, παραδόθηκαν στους εθελοντές του Δήμου. Παρόντες ήταν η Αντιδημάρχος Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής κα Στελλάκη Ειρήνη, καθώς επίσης και ο Πρόεδρος του Οργανισμού Νεολαίας και Αθλητισμού Δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης, κος Καλιντέρης Γιώργος.

 

Το Σωματείο Αεροσφαίρισης Ν.Δ.Μ.ΕΝ. που ιδρύθηκε το 2010 με έδρα την Αργυρούπολη έδωσε έναν εορταστικό και ταυτόχρονα φιλανθρωπικό χαρακτήρα στο παιχνίδι και αφιέρωσε την φετινή χριστουγεννιάτικη διοργάνωση στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης για τις οικογένειες του Δήμου που έχουν μεγάλη ανάγκη από την αγάπη μας και την αγάπη του κόσμου ώστε να μπορέσουν να σταθούν όρθιες σε αυτή την περίοδο της μεγάλης κρίσης, που μαστίζει τη χώρα μας και ιδιαίτερα τις Άγιες αυτές ημέρες των Χριστουγέννων.

        ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ, Κα ΣΤΕΛΛΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ

Ευχόμαστε σε όλους καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία! Καλή χρονιά!

Ακολουθούν φωτογραφίες.

Το Σωματείο Αεροσφαίρισης Νέων Δημιουργικών Μέσων Ενασχόλησης συμμετέχει ενεργά την Κυριακή 2 Απριλίου 2017 σε μία από τις μεγαλύτερες εκστρατείες εθελοντισμού στην Ελλάδα, το Let's Do It Greece, η καρδιά του οποίου φέτος χτυπάει στην πόλη μας, την Αργυρούπολη.

Σας καλούμε όλους, την Κυριακή 2 Απριλίου 2017, μεταξύ 09:30 - 10:00 στα γραφεία μας στην οδό Μιλήτου 81 στην Αργυρούπολη, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για τον καθαρισμό του βουνού μας, τον Υμηττό.

Είμαστε περήφανοι που ανήκουμε στην οικογένεια του Let's Do It Greece!

 

 

Κυριακή 12 Μαρτίου 2017: Η ομάδα και η σημαία του Let's Do It Greece μας επισκέφτηκε στα γραφεία μας.

 

 

Στα πλαίσια της εορταστικής περιόδου που διανύουμε πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 03/01/2017 επίσκεψη αντιπροσωπείας του Σωματείου Αεροσφαίρισης Νέων Δημιουργικών Μέσων Ενασχόλησης (Σ.Α.Ν.Δ.Μ.ΕΝ.) στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης, όπου παραδόθηκαν στους εθελοντές του Δήμου τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη γενικής καθαριότητας που είχαν συγκεντρωθεί από τα μέλη του Σ.Α.Ν.Δ.Μ.ΕΝ. στα πλαίσια της ετήσιας Χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης, παιχνιδιού αεροσφαίρισης (airsoft), που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 13/12/2015.

Το Σωματείο Αεροσφαίρισης Ν.Δ.Μ.ΕΝ. που ιδρύθηκε το 2010 με έδρα την Αργυρούπολη, έδωσε και φέτος έναν εορταστικό και ταυτόχρονα φιλανθρωπικό χαρακτήρα στο παιχνίδι και αφιέρωσε την φετινή χριστουγεννιάτικη διοργάνωση στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης για τις οικογένειες του Δήμου που έχουν μεγάλη ανάγκη από την αγάπη μας και την αγάπη του κόσμου ώστε να μπορέσουν να σταθούν όρθιες σε αυτή την περίοδο της μεγάλης κρίσης, που μαστίζει τη χώρα μας και ιδιαίτερα τις Άγιες αυτές ημέρες των Χριστουγέννων.

Ευχόμαστε σε όλους υγεία και χαρά και ελπίδα του χρόνου να μην υπάρχει ανάγκη για τέτοιου είδους βοήθεια προς τους συνανθρώπους μας.

Στα πλαίσια της εορταστικής περιόδου που διανύουμε πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 21/12/2015 επίσκεψη αντιπροσωπείας του Σωματείου Αεροσφαίρισης Νέων Δημιουργικών Μέσων Ενασχόλησης (Σ.Α.Ν.Δ.Μ.ΕΝ.) στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης. Παρουσία του Αντιδημάρχου κ. Μηνόπουλου παραδόθηκαν στους εθελοντές του Δήμου τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη γενικής καθαριότητας που είχαν συγκεντρωθεί από τα μέλη του Σ.Α.Ν.Δ.Μ.ΕΝ. στα πλαίσια της ετήσιας Χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης, παιχνιδιού αεροσφαίρισης (airsoft), που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 13/12/2015.

Το Σωματείο Αεροσφαίρισης Ν.Δ.Μ.ΕΝ. που ιδρύθηκε το 2010 με έδρα την Αργυρούπολη έδωσε έναν εορταστικό και ταυτόχρονα φιλανθρωπικό χαρακτήρα στο παιχνίδι και αφιέρωσε την φετινή χριστουγεννιάτικη διοργάνωση στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης για τις οικογένειες του Δήμου που έχουν μεγάλη ανάγκη από την αγάπη μας και την αγάπη του κόσμου ώστε να μπορέσουν να σταθούν όρθιες σε αυτή την περίοδο της μεγάλης κρίσης, που μαστίζει τη χώρα μας και ιδιαίτερα τις Άγιες αυτές ημέρες των Χριστουγέννων.

Ευχόμαστε σε όλους καλές γιορτές με υγεία και χαρά και ελπίδα του χρόνου να μην υπάρχει ανάγκη για τέτοιου είδους βοήθεια προς τους συνανθρώπους μας.

 

Τo Σ.Α.Ν.Δ.Μ.ΕΝ. στην Outdoor Expo 2015

 

Το Σωματείο Αεροσφαίρισης Νέων Δημιουργικών Μέσων Ενασχόλησης με έδρα την Αργυρούπολη, συμμετείχε για πρώτη φορά στην ετήσια κλαδική έκθεση Outdoor Expo 2015, που πραγματοποιήθηκε από τις 27 έως τις 29 Μαρτίου 2015 στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας υπό την αιγίδα της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος, της Πανελλήνιας Ένωσης Βιοτεχνών Εμπόρων ‘Π.Ε.Β.Ε.Κ.Ε.’ και της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδος ‘ΣΚ.Ο.Ε.’.

 
Στην έκθεση συμμετείχαν περισσότεροι από 150 εκθέτες και την επισκέφθηκαν περισσότεροι από 30.000 καταναλωτές φίλοι του κυνηγίου και των υπαίθριων δραστηριοτήτων. Λαμβάνοντας υπόψη τις επικρατούσες κοινωνικό-οικονομικές συνθήκες της χώρας με περίπου 35% σωρευτική ύφεση, σύμφωνα με τους συμμετέχοντες και τους επισκέπτες, η επιτυχία της έκθεσης ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Our Offices Information Map Contact

 Where to find us:

 

Militou 81, Argyroupoli

Wednesdays
19:30 - 21:30

 

Το Σωματειο

 

Τι ειναι η αεροσφαιριση;

Κανονες αεροσφαιρισης

Τύποι παιχνιδιών αεροσφαίρισης

 

Προνομια Μελών 

 

 

S.A.N.D.M.EN. Airsoft Club

Militou 81, ΤΚ. 16451
Argyroupoli

email: info@airsoft.gr

Fax: 2109617035

     
     
Go to top